Beoordelingen

Herald van Zijl
Met vrienden
 
05 nov. 2015
/
08 nov. 2015
Zeer leuk weekend gehad in november 2015. Huis was goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Daar wij Wietske en John de beheerders ook goed kennen gaf het een extra fijn tintje.
Hopmans
Met jonge kinderen
 
11 jul. 2016
/
18 jul. 2016
Wij (gezin, 2 kinderen, 6 en 8) waren erg tevreden, want fijn appartement, fraaie tuin, rustige uitvalsbasis om Texel te verkennen.
fam. van der Heijden
Familie
 
24 apr. 2015
/
27 apr. 2015
Heerlijk accommodatie in een fijne omgeving! Wij hebben met de familie genoten van de Muy op hoeve Vianen.
Berno de Jong
Met oudere kinderen
 
01 aug. 2015
natuurlijk niet al te positief doen, anders gaat iedereen boeken bij Hoeve Vianen ;-) Maar het waren 2 heerlijke weken in de "Roggesloot". De kinderen konden zich uitleven in de speeltuin, op het gras, en op de skelters. Het huisje is eenvoudig maar niets ontbreekt, de sfeer op de hoeve is gemoedelijk en de rustige ligging op het eiland perfect. We hebben alweer geboekt voor 2017, nog een week of 48 aftellen....
fam. Kooij
Met jonge kinderen
 
19 okt. 2015
/
23 okt. 2015
Goed appartement, lekker schoon, grote tuin, prima prijs.
Luc Van der Hoeven
Met oudere kinderen
 
03 apr. 2015
/
11 apr. 2015
proper maar sober, weinig stopcontacten, geen verluchting in de badkamer, niet echt comfortabele zetels in de woonruimte, te weinig bestek. mooie tuin, heel vriendelijk onthaal en zalige rust.
D.J. Jonkers - Rosenbach
Familie
 
14 dec. 2014
Geweldig! Wat een mooie locatie! We waren met zijn 19-en en echt iedereen was enthousiast.
D.J. Jonkers - Rosenbach
Familie
 
12 dec. 2014
/
14 dec. 2014
TOP!!!!!!
Shantha Jonkers
Familie
 
12 dec. 2014
/
14 dec. 2014
In een woord geweldig! Wij waren met z'n 19-en en het 4-pers app. was ter aanvulling, maar het eten en samenzijn hebben wij voornamelijk gevierd in het 12 pers appartement.
Fam. Aandewiel
Familie
 
24 okt. 2014
/
26 okt. 2014
Schitterende accommodatie waarin wij een gezellig weekend hebben gehad met onze familie. Prima vakantieboerderij op Texel.
Anneke
Met jonge kinderen
 
02 mrt. 2013
/
09 mrt. 2013
Mooie huisje de vuurtoren en rustige omgeving heerlijk!

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Accommodatie *
Naam *
E-mail *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Reisgezelschap
Aankomstdatum
Vertrekdatum