Een huis vol

In Een huis vol worden de grote gezinnen Quaedackers, Deijs en Baumgard gevolgd, met respectievelijk elf, twaalf en dertien kinderen. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt? De Limburgse familie Quaedackers is nieuw in de serie. Met elf kinderen, waarvan vier in de luiers en nog meer baby’s in de planning, is dit grote gezin hard op weg om de andere twee in te halen.

Bron: http://eenhuisvol.ncrv.nl
Bekijk ook uitzending gemist: http://eenhuisvol.ncrv.nl/uitzendinggemist 

Vanaf donderdag 18-12 zal Hoeve Vianen te zien zijn in de afleveringen van Een Huis Vol. Van 15 t/m 23 december, maandag t/m vrijdag te zien op NPO 1 (Ned 1). De eerste uitzending start om 19:20, de rest van de serie start rond de klok van 19:00.

een-huis-vol.jpg


Onze accommodaties

4 | Appartement A: 'Hogezandskil'
De accommodatie ‘Hogezandskil’ is geschikt voor vier personen. Het appartement beschikt over twee 2-persoonskamers.
4 | Appartement B: 'Roggesloot'
Dit 4-persoonsappartement heeft twee 2-persoons slaapkamers. De woonkamer is voorzien van een gezellig zitje met televisie en eethoek.
10 | Appartement C: 'Vuurtoren'
De accommodatie is ingericht op tien personen. De gezellige woonkamer heeft een landelijke uitstraling, met een comfortabele zithoek en robuuste, handgemaakte teakhouten meubelen
10 | Appartement D: 'De Slufter'
De groepsaccommodatie is ingericht voor tien personen, waarbij luxe en comfort niet ontbreken. De handgemaakte teakhouten meubelen en Texelse accenten doen landelijk aan.
12 | Appartement E: 'De Muy'
Ook met twaalf personen hoeven luxe en ruimte niet te ontbreken op vakantie. Deze grote groepsaccommodatie is strak afgewerkt en landelijk ingericht met handgemaakte teakhouten meubelen en Texelse accenten.